BLAKE LIVELY:

Tradicionalna sam u odnosu prema muškarcima

02.02.2012 u 09:54

Bionic
Reading

Seksipilna glumica otkrila je da je u odnosu prema muškarcima čedna i tradicionalna te da nikada nije švrljala dok je bila u vezi

24-godišnja glumica za Elle magazin rekla je da njeguje vrlo tradicionalan odnos prema muškarcima, a kada ima dečka, posvećena je samo njemu. 'U životu sam imala četiri muškarca, četiri veze. Nikada nisam bila s nekim tko mi nije bio dečko. Ako provodim vrijeme s nekim, to znači da ga dobro poznajem i da će mi neko vrijeme biti prijatelj', rekla je Blake koja je bila u trogodišnjoj vezi s Pennom Badgelyjem, a povezivalo je se i s Ryanom Goslingom prije nego što se počela viđati s Leonardom DiCaprijem, iako je romansa trajala samo pet mjeseci.


Blake se našalila po pitanju djece i spola. 'Nadam se da ću imati nekoliko djevojčica. Imam neke nevjerojatne cipele i torbe koje treba poštovati i nadam se da će ih imati tko naslijediti', zaključila je.

Lively je za časopis pozirala u izazovnom izdanju. Najčednija je u bijeloj majici otvorenih leđa koja prekriva duga plava kosa. Zatim iz profila pozira u uskim pripijenim tajicama, a onda slijede izazovne fotke na kojima mokre kose nosi mrežastu haljinu. Neizostavna je i fotografija u crvenom bikiniju gdje ponosno pokazuje savršenu liniju, dok su na nogama zasjale crvene cipelice visokih potpetica.