MAJA ŠUPUT O PREKIDU:

'Čudan je osjećaj ući u prazan stan'

02.02.2012 u 09:03

Bionic
Reading

Ljubavni život pjevačice Maje Šuput posebno je zanimao javnost proteklih tjedana jer je okončala dvogodišnju vezu s poduzetnikom Marijem Kovačevićem. Ipak, Maja se oporavlja od prekida i trudi dobiti od života najbolje što može

Maja Šuput i Mario Kovačević dvogodišnju su vezu civilizirano priveli kraju, objasnila je pjevačica za magazin Gloria

'Najgore je zatvoriti se u kuću, uzeti kilogram sladoleda, gledati tužan film i ridati nad zajedničkim fotkama. Od toga možeš dobiti samo čir na želucu, oboljeti od te silne tuge', rekla je Maja i dodala da se stvari u životu vjerojatno događaju s razlogom i ako razmišljaš pozitivno, pozitivno će i doći.

Pjevačica priznaje da je malo čudno ući u prazan stan, ali zaokuplja se stvarima koje je vesele.

Što je uistinu presudilo njihovoj ljubavi, Maja je odlučila zadržati za sebe, ali je rekla da nije bilo ništa skandalozno ni dramatično.

Pjevačica je zadovoljna jer nakon prekida osjeća da je bivši dragi još uvijek cijeni, a s većinom starih ljubavi ostala je u korektnim odnosima.

Pustit će stvari da se događaju svojim tokom, a njezin muškarac treba biti pravi gospodin, uglađen, duhovit, inteligentan, ambiciozan i ponašati se prema njoj kao dami.

O svom prijatelju Modnom Mačku ima samo riječi hvale jer je duhovit, poslovan, požrtvovan i odan svom radu. Maja je nedavno ugradila ekstenzije jer se poželjela duge kose i osjeća se još ženstvenije, a Mačak joj je sigurno dao svoj savjet o tome.

Svoju liniju Maja teše isključivo nastupima, a od estetskih zahvata povećala je grudi jer joj je to također bila jedna od neispunjenih želja. Za spot 'Nevaljala' podigla je gornju usnicu ubrizgavanjem hijaluronske kiseline, ali kaže da se lice mijenja s godinama i da ništa drugo nije promijenila na sebi.