HLADNA PREMA KRZNU

Penelope Cruz se obnažila za PETA-u

02.02.2012 u 06:32

Bionic
Reading

Zvijezda 'Pirata s Kariba' Penelope Cruz postala je jedna od slavnih osoba koja se skinula za PETA-ine reklame. Na Twitteru organizacije Prijatelji životinja odmah se pojavila i crno-bijela fotografija lijepe Španjolke

Tridesetsedmogodišnja glumica Penelope Cruz dodala je svoju fotografiju za PETA-u (Ljudi u borbi za etično postupanje prema životinjama). Iako se radi o crno-bijeloj fotografiji u kojoj španjolska ljepotica samo gleda preko golog ramena, vrlo vjerojatno će vam krzno odmah postati malo mrskije.

Naslov fotografije je 'Pružite hladno rame krznu', a PETA je na svojoj stranici dodala i kratki tekst o slavnoj glumici.

'Penelopina strast za modu bez okrutnosti nije ograničena samo na crveni tepih zato što zna da krzno nikad nije čarobno – ni kao kaput, ni kao okovratnik, pa čak ni kao mala poruba', piše na svojoj stranici PETA.

Penelope Cruz svojim se činom pridružila ostalima koji su svoj glas dali toj organizaciji poput Eve Mendes, Holly Madison, Khloe Kardashian, Olivie Munn, Pamele Anderson te mnogim drugima. No, za razliku od mnogih, slavna španjolska glumica odlučila je ipak ne pokazati sve za životinje.