ANGELINA JOLIE:

Djeca su me spasila od samouništenja

01.02.2012 u 14:06

Bionic
Reading

Angelina Jolie tijekom razgovora o svom djetinjstvu otkrila je da je bila sretno dijete koje je odjednom shvatilo da svijet i nije baš tako lijepo mjesto, no djeca su joj ponovno vratila osjećaj smisla

Redateljica filma 'U zemlji od krvi i meda', čija se zagrebačka premijera očekuje 17. veljače, a na koju bi trebala i sama stići sa suprugom Bradom, priznala je da su joj djeca mnogo pomogla u životu.

Desetogodišnji Maddox, osmogodišnji Pax, sedmogodišnja Zahara, petogodišnji Shiloh te trogodišnji blizanci Knox i Vivienne, koje ima sa svojim partnerom Bradom Pittom, spasili su je iz autodestruktivne faze kojoj je bila podložna.

'Tinejdžerska faza bila mi je vrlo zastrašujuća. Bila sam autodestruktivna i imala loš pogled na svijet. Nisam znala cijeniti ono što mi je život pružao, a gluma mi je često bila izlaz', priznala je Angie i nastavila u sličnom tonu. 'Imala sam prilično deformiranu percepciju svijeta. Odrasla sam kao sretno i bezbrižno dijete, no odjednom mi se činilo kako svijet nije tako lijepo mjesto. Zato mi je drago što su me djeca ponovno vratila u taj svijet nevinosti i ljepote', rekla je.

Dodala je da je majčinstvo dobro utjecalo na nju u smislu da ju je od osamljene žene pretvorilo u nekoga tko voli stalno biti okružen ljudima i tko uživa u tome.