PROBLEM S DOKUMENTIMA

Nakon bijega, Alka se ipak vratila u šou 'Parovi'

01.02.2012 u 10:40

Bionic
Reading

Nakon što je Alka Vuica prije tjedan dana iznenada izašla iz srpskog realityja 'Parovi' počele su kružiti razne glasine da je žicala novac za prijevoz i skrivala se u beogradskom stanu te da nije odgovarala na telefonske pozive. No Alka se sada ponovno vratila u šou, a pravi razlog njezinog iznenadnog izlaska navodno su bili problemi s dokumentima koje je morala riješiti

Prije no što je misteriozno nestala iz srpskog reality showa 'Parovi', Alka Vuica je lijepo zamolila da ju puste u vanjski svijet, no molba joj je bila odbijena. Nakon toga Alka je iznenada nestala, a šuškalo se da je žicala novac za prijevoz i skrivala se u beogradskom stanu te da nije odgovarala na telefonske pozive.

No sada kada se vratila u šou, kako piše PressoOnline, Alka je iz 'Parova' izašla u dogovoru s producentima jer je trebala riješiti problem s dokumentima u Zagrebu. Nakon njenog povratka u reality, u kojemu će se s partnerom nastaviti boriti za nagradu od 90 tisuća eura, gosti luksuzne vile za ručkom su se prisjećali svojih najtežih trenutaka u životu.