TAJANSTVENI NATE

Scarlett Johansson pronašla novu ljubav

01.02.2012 u 07:51

Bionic
Reading

Scarlett Johansson koja je u dvadeset i sedam godina prekinula jedan brak i nekoliko veza s bogatima i slavnima, viđena je u romantičnom izlasku s čovjekom za kojeg javnost nikada nije čula

U prošloj vezi odabrala je jednog od najpoznatijih glumaca svijeta: neko vrijeme izlazila je sa Seanom Pennom. No sada se čini da se Scarlett Johansson zaželjela pratioca koji je malo manje eksponiran. Pojavila se ruku pod ruku s Nateom Naylorom, menadžerom u reklamnoj industriji u New Yorku.

Neimenovani izvor izjavio je za RadarOnline.com: 'Oni vezu drže u tišini. On doista nije čovjek za naslovnice i slavu i čini se da se njoj to dopada.'

Izgleda da je dvadesetsedmogodišnja glumica pronašla istinski srodnu dušu u javnosti nepoznatom marketinškom stručnjaku. Uhvaćena u šetnji kamerama reportera, Scarlett nije skrivala zadovoljstvo ni naklonost za pratioca. Viđena je prošlog vikenda u New Yorku kako drži ruku oko Nateovog struka nakon vježbanja.

Glumica je prekinula vezu sa Seanom Pennom prošlog lipnja nakon pet mjeseci zajedništva. Raskid su slijedila govorkanja kako neukrotivi glumac nije pristajao na ozbiljniju vezu. U isto vrijeme formalno je okončan njezin razvod s glumcem Ryanom Reynoldsom, s kojim je živjela dvije godine.

Čini se da je kratki brak na nju ostavio vidljivog traga, jer navodno se i dalje jako kloni mjesta gdje bi mogla susresti bivšeg supruga i njegovu novu djevojku. Njegovo poznanstvo s Blake Lively začeto je još u vrijeme braka sa Scarlett i izgleda da je to ostavilo gorke uspomene.

Priča se da rođena Njujorčanka koja je od malih nogu vezana za Holllywood sada razmišlja o preseljenju u London. Uvijek indiskretni izvori tvrde kako je nedavno posjetila agenciju za nekretnine u britanskoj prijestolnici.

Premda je glumičin zastupnik za medije opovrgnuo njezine namjere da se za stalno nastani u Londonu, mediji prenose riječi osobe iz njezinog kruga koje kažu kako bi Scarlett htjela sresti nekoga novoga i kako je slaba na otočke muškarce. U nedavnom intervjuu izjavila je kako je posljednji James Bond Daniel Craig njezin tip idealnog muškarca.