NEOBIČNA SLIČNOST

Što je zajedničko Nikolini Pišek i Ivi Jerković?

31.01.2012 u 12:02

Bionic
Reading

Iva Jerković i Nikolina Pišek sliče kao jaje jajetu. Naime, zadnji modni krik nije zaobišao ni njih, pa su se na društvenim događajima pojavile s gotovo identičnim frizurama

Nikolina Pišek i Iva Jerković čini se ne propuštaju zadnje trendove. Sudeći prema njihovom izgledu, osim što obje prate modu i uvijek izgledaju besprijekorno od glave do pete, nove boje kose dviju ljepotica u potpunosti su zadnji modni krik u svijetu frizura.

Ombre bojanje, odnosno kosa tamnija pri korijenu, a nekoliko nijansi svjetlija pri vrhovima popularizirala je Sarah Jessica Parker, a sve se češće može vidjeti na glavama poznatih faca.


Od Nikoline Pišek smo navikli da često mijenja boju kose. Tako je u najranijoj fazi bila platinasta plavuša, zatim brineta, crnka, a bilo je i riđih tonova. No, kako Nikolina voli izgledati uvijek novo i svježe, tako je i njezina kosa podložna zadnjim trendovima.

Identičnu frizuru i boju ima i manekenka Iva Jerković koju smo nedavno vidjeli na otvorenju kuglane. Zgodna Iva još prije par mjeseci na društvenim se događajima pojavljivala kose boje bakra, no sada je zajedno s Nikolinom slijedi nove trendove.