RAT KRALJA I KRALJICE POPA

Elton John tvrdi da Madonna samo otvara usta

31.01.2012 u 08:22

Bionic
Reading

Dok se Madonna užurbano sprema za jedan od najvažnijih nastupa karijere, Elton John je blati na svakom koraku. Izjavio je da sumnja da će na Super Bowlu nastupiti uživo i otkrio kako se sa svojim partnerom brine za sina

Nastavlja se prepucavanje između ekscentričnog Eltona Johna i kraljice popa Madonne. Bliži se najveći televizijski događaj godine u Sjedinjenim Državama, finale nogometne lige, poznatije pod imenom Super Bowl, a čast da ove godine zapjeva u redovnom terminu u poluvremenu utakmice (što se smatra jednim od najgledanijih nastupa na svijetu, termin rezerviran samo za najveće) pripast će Madonni.

Sir Elton John (64) nikada nije bio među velikanima koji su se domogli poluvremena Super Bowla i upitan što bi savjetovao Madonni uoči velikog nastupa, cinično je odgovorio: 'Savjetovao bih joj da pazi da otvara usta sinkrono s matricom', sugerirajući time da Madonna nije kadra otpjevati svoj repertoar uživo.

Na Super Bowlu su nastupali The Rolling Stones, Paul McCartney, U2 i Bruce Springsteen, a procjenjuje se da ih je tada gledalo preko milijardu ljudi. Kratki koncerti u poluvremenu postali su jednako važni i očekivani kao i sama utakmica. Za nedjeljni nastup u Indianopolisu Madonna se temeljito priprema – najavljeno je da će nastup trajati 12 minuta, a ona vježba već četrnaest dana. Kako bilo, repertoar će uključiti njezin posljednji singl 'Give Me All Your Luvin'', kao i starije hitove kao što je 'Vogue' – ukupno četiri pjesme.

Madonna, naravno, tvrdi da će nastupiti uživo, a ističe da to uvijek čini, bez izuzetka (za razliku od npr. Britney Spears, koja se ne može pohvaliti takvom dosljednošću).

Ali Elton John ne da se uvjeriti i nastavlja po svome: 'Nikada nisam vidio pristojan nastup na Super Bowlu', gunđa veteran, 'baš nijedan'. Tu je John zaključio da se nikada ne bi htio pojaviti u poluvremenu te da mu je žao izvođača koji se nađu u toj koži. 'Oni bi tamo trebali nastupiti uživo, ali mislim da za to tamo nema uvjeta.'

John je svoje strelice prema Madonni odapeo iz emisije 'Good Morning America', što je tek nastavak njihovog tihog sukoba. Također ju je ocrnio na crvenom tepihu dodjela nagrada Zlatni globus, kada je izjavio da nema šanse da Madonna za svoju pjesmu 'Masterpiece' iz filma 'W.E.' dobije nagradu. Nije se smirio ni kada je dobila nagradu, nego ju je njegov partner David Furnish nastavio blatiti na svojoj stranici na Facebooku. 'Madonnina pobjeda pokazuje da ta nagrada nema baš nikakvih kriterija', napisao je.

U nastupu u 'Good Morning America' Elton John također je govorio o svom 18-mjesečnom sinu Zacharyju, kojeg on i Furnish svuda vode sa sobom, pa je tako beba već proputovala šest država, uključujući Australiju i Havaje. No to će skitanje, kaže, prestati kada dječak krene u školu.