Estrada LIJEČIO SE PLANINSKIM ZRAKOM?

Nižetić nastupio u Njemačkoj umjesto na HTV-u

Alen Nižetić 28. siječnja trebao je nastupiti na HTV-u u emisiji 'Zvijezde pjevaju', no morao je odgoditi zbog grlobolje. Mnoge je začudilo kad su otkrili da je iste večeri kad se požalio na virozu Nižetić nastupio u Esslingenu u Njemačkoj

Čini se da viroza koja hara emisijom Zvijezde pjevaju nije ozbiljna s obzirom na to da je četrdesetogodišnji Alen Nižetić 28. siječnja nakon skraćenog nastupa na HTV-u otputovao u Esslingen i tamo otpjevao pjesmu 'Dalmacija', piše 24 sata.

Iako ni u Esslingenu Nižetić nije odradio cijeli angažman, već samo jednu pjesmu, predsjednik udruge Dica Dalmacije i organizator Dalmatinskih večeri u Esslingenu Željko Grljušić kaže kako je publika svejedno bila oduševljena. Nižetićevo pojavljivanje u Esslingenu potvrdio je i Vinko Coce koji je tamo pjevao, pa 'feštao s njim do dva sata poslije ponoći', piše 24 sata.

Radijska voditeljica Tamara Loos koja je trebala nastupati s Nižetićem u emisiji 'Zvijezde pjevaju' dobila je zamjenu – simpatičnog i dobro raspoloženog Vladimira Pavelića Bubija – koji je iznenadni nastup odradio profesionalno i kvalitetno.

Glasnogovornica HTV-a Dorotea Lazanin Jelenc kaže kako HTV neće provjeravati je li Nižetić bio bolestan ili ne, već očekuje da odradi svoj angažman u nekoj drugoj epizodi emisije. Urednik Kontakt programa HTV-a Mario Sedmak i direktor Nižetićeve diskografske kuće Scardona Branko Paić također su obojica potvrdili kako je Nižetić svoj nastup na HTV-u odgodio u zadnji tren iako je koncert u Esslingenu bio najavljen još u listopadu, piše 24 sata.

Nije poznato koliko je Alen Nižetić dobio za svoj nastup u Esslingenu. Za jednu epizodu emisije 'Zvijezde pjevaju' dobiva oko 7.500 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više