U DOBROJ ATMOSFERI

Belan slavi velikih 50 s prijateljima na brodu

30.01.2012 u 21:09

Bionic
Reading

Čak četiri razloga za slavlje imao je pjevač Neno Belan u ponedjeljak u zagrebačkom klubu Route 66 gdje je premijerno prikazan videospot za pjesmu 'Oceani ljubavi'. Osim promocije spota, glazbenik je slavio i 15 godina rada s Fiumensima, deset godina od prvog nastupa na festivalu Šibenska šansona na kojem je otad pjevao svake godine, a obilježio je i jubilarni, 50. rođendan. Okruglu brojku Neno će navršiti za tri dana

'Prva polovica je tu! Osjećam se isto i kao prije 20 godina. Energija i ambicija imam i dalje, kao i moj bend. Veselim se svemu i idemo dalje', poručio je pjevač.

U Route 66 Neno Belan novinare je počastio čokoladnom tortom, dobrom glazbom, ali na slavlju je nešto nedostajalo – njegovi prijatelji i kolege.

'S njima slavim sutra na brodu. Bit će nas pedesetak, pripremit ćemo roštilj i družiti se. Svirat će mi tribute bend The Beatles, a oni su mi prvi u životu', otkrio je u povjerenju rođendansku želju - 'da što duže bude ovako'.

Belan otkriva da je tipičan horoskopski Vodenjak jer mu je glava uvijek negdje iznad oblaka, ali glas razuma daje mu podznak Jarac.

'Vodenjaci su umjetnički nastrojeni, ne žive u ovom trenutku i na ovom mjestu. S druge sam strane čvrsto na nogama zahvaljujući podznaku, to je dobro za posao i karijeru, a Vodenjak za kreativnost tako da sam zadovoljan tom kombinacijom', dodao je Belan.