Estrada BRAD PITT

Ne bismo mi, ali djeca nas tjeraju u brak

Dok su Brad Pitt i Angelina Jolie strogo zabranili svojoj djeci da guglaju njihova imena, ona njih sve više pritišću na brak

'Bojim se dana kad će Maddox surfati internetom, pretraživati moje ime i naići na razne seksi slike ili pročitati priču o sebi koja nije istinita. Morat ću im, kako budu odrastali, mnogo objašnjavati koliko je njihova obitelj zapravo javna', kazala je prije tri godine Angelina Jolie (36) u razgovoru za New York Times.

Ovog vikenda njezin životni partner u intervjuu za njemački Bild otkrio je da su poduzeli sve mjere kako njihovo šestero djece ne bi čitalo tračeve o obitelji.

'Na svim dječjim računalima blokirali smo mogućnost da u internetsku tražilicu unesu Angelinino ili moje ime. Oštro smo im zabranili guglanje imena svojih roditelja, ne želimo da stvaraju sliku o nama prema mišljenju javnosti i tabloida', kazao je Brad Pitt (48). Dodao je da ni on ni Jolie ne pretražuju (dez)informacije o sebi.

'Ne pridajemo važnost medijskim pričama, ali moram priznati da sve češće razmišljamo o vjenčanju. Nama to ne predstavlja neku bitnu stvar, no djeca su nestrpljiva da nas vide u braku', objavio je Pitt.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više