'ONA JE NEŠTO PUŠILA'

Poslušajte snimku poziva 911 za Demi Moore

27.01.2012 u 21:50

Bionic
Reading

Objavljena snimka poziva upućenog hitnoj pomoći (911) iz kuće Demi Moore, nakon kojega je 49-godišnja glumica odvezena u bolnicu, otkrila je da je ona nešto pušila te da je 'dobila konvulzije', objavljeno je u petak na internetskoj stranici TV mreže ABC News

'Gospodine, ovo je hitan slučaj', rekla je nepoznata žena koja je nazvala hitnu pomoć. 'Trebamo hitnu pomoć što je prije moguće, molim vas', kazala je ona, a iz snimke se čuje da je bila u panici.

'Ona je nešto pušila, to nije marihuana, ali je slično... slično je tamjanu i izgleda da ona ima neku vrstu konvulzija', rekla je žena koja se predstavila kao prijateljica glumice. Također je rekla da je Moore nedavno uzimala i neke 'druge stvari', ali nije znala što, a spomenula je i da glumica 'ima problema'.

Glasnogovornica glumice objavila je u utorak navečer da je Demi Moore potražila profesionalnu pomoć kako bi se oporavila od iscrpljenosti i poboljšala zdravstveno stanje.

'Zbog trenutačnih stresnih situacija u životu Demi je odlučila potražiti profesionalnu pomoć radi liječenja iscrpljenosti i poboljšanja općeg zdravlja', stoji u priopćenju glasnogovornice.

Internetski portali nagađali su da bi moglo biti riječi o prekomjernom uzimanju alkohola ili droge, ali nikakvi službeni podaci nisu objavljeni.

Demi se 2011. poslije sedam godina braka razišla s Ashtonom Kutcherom (33) nakon što je jedna žena iz San Diega objavila da je s njim bila u kratkotrajnoj vezi.