Estrada BIVŠI SUPRUG IZJAVIO:

'Snježana Mehun bila je u ljubavnoj vezi s Kerumom'

'Da, prije sedam, osam godina. Za vrijeme braka, a vjerojatno i poslije', odgovorio je navodno Zoran Mehun na pitanje je li njegova bivša supruga Snježana Mehun bila u vezi s aktualnim splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom tijekom sudskog procesa u kojem Alka Vuica tuži Vlatku Pokos za klevetu u knjizi 'Život u raju'

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu na kojem Alka Vuica tuži Vlatku Pokos za klevetu u knjizi 'Život u raju' kao svjedok se pojavio bivši suprug Snježane Galeković Mehun, Zoran Mehun. Njega je pozvala Vlatka, koja ga je odmah počela ispitivati. Zamolila ga je da prokomentira Snježanin i Alkin odnos, piše Večernji list.

'Malo su se mrzile, malo voljele. Snježana nije dopustila da Alka prespava u Željkovu hotelu. Poslije ju je Alka prozivala po novinama', objasnio je Zoran Mehun.

Vlatkin odvjetnik Krešimir Mateković pitao ga je o kojem je Željku riječ. Mehun je odgovorio da je riječ o Željku Kerumu. Odvjetnik je potom upitao je li Snježana Mehun bila u vezi sa splitskim gradonačelnikom. 'Da. Prije sedam, osam godina. Za vrijeme braka, a vjerojatno i poslije', kazao je Mehun. Prepričao je i jednu scenu iz tog razdoblja.

'Bio je Splitski festival. Snježana je bila je dosta ljutita. Nešto je zvala. Lupala je vratima po kući u Zagrebu. Poslije sam doznao da je bila ljutita jer je Alka htjela odsjesti u hotelu', rekao je Zoran. Njega je iznenadilo zašto se Snježana toliko uzrujala oko toga jer je s Alkom bila dobra, ali poslije, pred kraj braka, sve mu je ispričala.

Suca Kaleba zanimalo je u kakvom su sad odnosu Snježana i Alka. Zoran Mehun odgovorio je da su one sad u super odnosima jer je Alka prije dvije godine bila na proslavi prve pričesti njegova i Snježanina sina Dina. Vlatka ga je pitala je li Alka tada pila.
'Na proslavi prve pričesti, koja je bila na terasi hotela, odjednom je postala glasna i vulgarna. Počela je prostačiti. Pila je vino', prepričao je Mehun.

Snježana Mehun sve je komentirala kratko i jasno. 'S budalama ne raspravljam. Ta je priča deset tisuća svjetlosnih godina iza mene', kazala je Snježana Mehun, a Željko Kerum nije bio dostupan za komentar.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više