MARIJANA BATINIĆ:

'Sve više uviđam da su rijetki oni koji ne varaju'

27.01.2012 u 10:54

Bionic
Reading

Lijepa Marijana Batinić odbacila je štikle, hrabro je gazila seoskim puteljcima, a sada izdržava ekstremne temperature na snimanju u Kostarici. Marijana je pomalo razočarana u ljubav te kaže da, što je starija, sve više uviđa da su rijetki oni koji ne varaju

Iako spaja srodne duše, Marijana Batinić još nije načisto s činjenicom je li zaljubljena. Uvijek dodaje da je zaljubljena, ali nije u stabilnoj vezi.

Ipak, Marijana je za Studio rekla što je može oboriti s nogu. 'Kod dečka mi je najvažnije da ima tople oči, da se izgubim u njima. A nakon toga ima još nekoliko uvjeta bez kojih slika nije kompletna: mora biti šarmantan, smijati se mojim forama, mora biti pozitivan, optimističan, društven… Lijepo je kad je frajer džentlmen, ali s mjerom, naporno je kad netko skače čim ti trepneš. Užasno sam zahtjevna, a to treba znati trpjeti ili ignorirati. Poželjno bi bilo da je zgodan i mladolik', rekla je Marijana Batinić koja ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, ali vjeruje u žarku želju za upoznavanjem s vlasnikom fatalnog pogleda.

'Znalo mi se dogoditi da se kava s vlasnikom fatalnog pogleda pretvori u najgori fijasko. Ima slike, nema tona', rekla je Marijana koja je priznala da je bivšem dečku oprostila nevjeru.

'Mislim da sam pogriješila. Prevara se može oprostiti ako misliš da ćeš uspjeti zaboraviti. U protivnom, stalno je sjena u vezi. Ako ne zaboraviš, trajno nestaje povjerenja, što stvara niz drugih problema. Danas više ne bih oprostila, možda eventualno nakon duljeg vremena. Mora se iz toga nešto naučiti. Nažalost, što sam starija, sve više uviđam da su rijetki oni koji ne varaju', rekla je Marijana za Studio.