Estrada CENTAR SVIJETA

Leonardo DiCaprio priznao da u ženama traži svoju majku

  • Autor: VLM
  • 25.1.2012 17:31:04
  • 25.1.2012 15:50:10

'Moja je majka centar mog života. Jako je cijenim jer je jaka i iskrena i te kvalitete tražim u svojim partnericama', rekao je Leonardo i otkrio kako sve manje vjeruje u brak

'Moja je majka centar mog života. Jako je cijenim jer je jaka i iskrena i te kvalitete tražim u svojim partnericama', rekao je Leonardo u intervjuu za Daily Express. Glumac je priznao da je izgubio volju za brakom.

Leonardo DiCaprio već je dugo na popisu najpoželjnijih holivudskih neženja, a čini se da na njemu planira i ostati. Naime, 37-godišnji glumac priznao je da nije siguran hoće li se ikada oženiti jer je svjedočio prevelikom broju propalih brakova. Otkrio je i da u izboru žena ima prilično visoke kriterije jer u svakoj traži svoju majku Irmelin. Smatra je savršenom ženom.

Glumac, koji je trenutačno u vezi s manekenkom Erin Heatherton, također je priznao da je izgubio volju za brakom jer su se mnogi ljudi iz njegove okoline razveli.

'Nisam siguran hoću li se oženiti. Vidio sam previše navodno sretnih brakova koji su se raspali. To me je šokiralo', tvrdi DiCaprio koji o svom privatnom životu rijetko govori u javnosti, a isto tako ne zabada nos u privatnost svojih kolega.

'Ne znam ništa o privatnim životima glumaca s kojima radim. Znam samo jesu li dobri glumci', kaže Leo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više