SVADBENI DAR

Britney Spears ponovno dobiva kontrolu nad vlastitim novcem

22.01.2012 u 21:22

Bionic
Reading

I dok se pjevačica Britney Spears priprema za svoje skorašnje, treće po redu vjenčanje, njezin otac Jamie Spears točno zna što će kćeri dati kao svadbeni poklon

Nakon potpunog psihičkog sloma popularne pjevačice Britney Spears, njezin otac Jamie 2007. godine oduzeo joj je, u strahu da će tada nestabilna Britney suludo potrošiti cijelo bogatsvo koje je zaradila, kontrolu nad vlastitim financijama. Sada, pet godine poslije, kada je Britney ponovno stala na noge i preuzela kontrolu nad životom, Jamie je spreman vratiti joj i kontrolu nad financijama.

Jamie Spears odlučio se kontrole nad Britneyjinim novcem odreći u trenutku kada se ona uda za zaručnika Jasona Trawicka. Tako će to biti i svojevrsan vjenčani poklon 30-godišnjoj pjevačici koja je svojevremeno izgubila i skrbništvo nad svoja dva sina, 6-godišnjim Sean Prestonom i 5-godišnjim Jaydenom Jamesom.

No Britney je sada potpuno preuzela kontrolu na životom, odrađuje turneje, vartila je skrbništvo nad sinovima, planira vjenčanje, a uskoro će moći i raspolagati vlastitim zarađenim novcem.