NAKON PREKIDA S JOHNNYJEM DEPPOM

Vanessa Pradis: Ne vjerujem u srodne duše

22.01.2012 u 16:57

Bionic
Reading

Nakon što je medije obišla vijest o prekidu 14 godina duge veze između glumca Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, 39-godišnja glumica otkrila je da uopće ne vjeruje u srodne duše ni u brak

Za vrijeme promoviranja svog novog filma 'Café De Flore', glumica Vanessa Paradis otkrila je što doista misli o ljubavi i vezama. Tako je lijepa glumica rekla da nikada nije vjerovala u srodne duše, kao ni u instituciju braka zato što u tome slučaju, kako kaže, 'ako izgubiš srodnu dušu, izgubio si sve'.

'Ideja o srodnim dušama je prekrasna i jako romantična, posebice za film ili glazbu, no u stvarnome životu smatram je pomalo zastrašujućom', otkrila je Vanessa koja je nedavno prekinula 14 godina dugu vezu s glumcem Johnnyjem Deppom s kojim ima i dvoje djece.

'Film 'Café De Flore' govori o ljubavi, njezinim usponima i padovima te opisuje kako je to voljeti, ali i izgubiti voljenu osobu. Ta priča me vrlo uzrujala', kaže Vanessa.
Dok su bili zajedno, punih 14 godina, Vanessa i Johnny Depp nisu se nikada vjenčali, a svojedobno su tvrdili kako je to zato što je njihova veza savršena upravo takva kakva jest. 'Nismo se vjenčali niti to želimo', svojevremeno je izjavio Depp koji s Vanessom ima 12-godišnju kćer Lily-Rose te 9-godišnjeg sina Jacka.