UZNEMIRILE ČITAV OTOK

Pogledajte gdje će Kate i Pippa provesti godišnji odmor

22.01.2012 u 12:23

Bionic
Reading

Privatni otok Mustique na Karibima dugo je bio luksuzno utočište za bogate i slavne, no njihova idila sada je prilično narušena dolaskom vojvotkinje od Cambridgea i njezine obitelji

Vojvotkinja od Cambridgea i supruga princa Williama s obitelji - roditeljima, bratom Jamesom i sestrom Pippom - uputila se na odmor na idiličan otok Mustique na Karibima. Premda je na odmor stigla bez supruga, kako piše Daily Mail, princ William bi joj se trebao pridružiti nekoliko dana kasnije, čim poslovne obveze privede kraju.

Premda karipski otok Mustique, koji je u privatnom vlasništvu, brojnim slavnima i bogatima obećava privatnost i krasan odmor, Katein dolazak narušio je idilu svih turista. Tako su pojačane sigurnosne mjere, a samim time ograničeno je kretanje ostalih turista. Tako je svim ostalim gostima rečeno da se do restorana moraju voziti u hotelskim automobilima, a privremeno je zabranjeno unajmljivanje osoblja za nošenje opreme na golf terenu kako bi se spriječio i pokušaj fotografiranja Kate i njezine obitelji. A članovi osiguranja čak su i ispitali nekoliko turista.

Jedan milijunaš, koji se trenutno odmara na otoku Mustique te nije htio da mu se spominje ime, za Daily Mail se požalio: 'Ovakav loš tretman nisam baš očekivao, pogotovo ako se uzme u obzir koliko sam platio za odmor na jednom od najeksluzivnijih otoka na Karibima.'
Kate odsjesti će u vili Aurora čiji najam iznosi 15 tisuća funti na tjedan te ima vlastiti bazen i pogled na ocean, gdje će joj se uskoro pridružiti u supruga, a njezina obitelj će boraviti u drugoj luksuznoj vili, onoj u vlasništvu Marka Cecila.