CELEBRITY DIJETE

Beyonce dva tjedna staroj kćeri traži učitelje i školu

21.01.2012 u 17:34

Bionic
Reading

Blue Ivy Carter tek ima dva tjedna, a njezini roditelji već su odlučili u koju školu će njihova kći ići, a osim o školi pjevačica već razmišlja o dadilji koja mora znati više svjetskih jezika kako bi njezina kći od malih nogu učila najmanje tri svjetska jezika

Beyonce Knowles želi da se njezina kći školuje u Houstonu u kojem je odrasla. Osim o školi, pjevačica već razmišlja o dadilji koja mora znati više svjetskih jezika kako bi njezina kći od malih nogu učila najmanje tri svjetska jezika. Beyonce je rodila početkom siječnja u njujorškoj bolnici Lenox Hill.

Reper Jay-Z i pjevačica tada su zakupili cijeli kat bolnice. To su, navodno, platili sedam milijuna kuna. Da je novinari ne bi uznemiravali, prijavila se u bolnici pod lažnim imenom Ingrid Jackson.

Reper je svojoj kćeri već napisao pjesmu u kojoj je otkrio da je Beyonce imala spontani pobačaj. Slavni par je u rujnu posjetio Hrvatsku. Krstarili su hrvatskim akvatorijem na svojoj jahti Odessa. Beyonce je bila oduševljena našom obalom. Bila je opuštena i uživala je našim specijalitetima.