BIRAJU IMENA IZ CRTIĆA

Trudna Jennifer Garner nije sigurna želi li Ben Affleck sina

19.01.2012 u 22:15

Bionic
Reading

Glumački par odluku o imenu novog člana obitelji prepustio je kćerima, šestogodišnjoj Violet i trogodišnjoj Seraphini. Bude li po njihovom, treće dijete sretnih supružnika moglo bi imati najneobičnije ime u Hollywoodu

Mnogi bi očevi nakon dvije kćeri priželjkivali sina, ali tako ne razmišlja i glumac Ben Affleck. Supruga oskarovca Jennifer Garner, koja će krajem veljače roditi njihovo treće dijete, otkrila je kako joj je Ben dao do znanja da bi bio sretniji kada bi opet dobili djevojčicu.

'Mislila sam da Ben želi sina, ali više nisam sigurna. Na moje pitanje želi li više dječaka ili djevojčicu odgovorio mi je: 'Imamo dvije djevojčice i znamo kako s njima. Moje cure me vole. Ja sam glavni muškarac u kući', ispričala je Jennifer gostujući u emisiji 'The Tonight Show'.

'Predložile su imena Disneyjevih junaka: Donald Duck, Minnie Mouse Affleck... Sviđaju im se i Peter Pan i kapetan Kuka. Htjele su napraviti i anketu gdje bi svatko predložio svoje najdraže ime za bebu', otkrila je 39-godišnja glumica voditelju Jayu Lenou. Dodala je i da zna spol djeteta, ali ga ne želi otkriti javnosti.