tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+11
Rijeka
+14
Zadar
+6
Split
+11
Dubrovnik
+9

'GODINE NISU BITNE'

Mlađahni dečko J.Lo žestoko brani njihovu vezu

S obzirom na to da stalno nailazi na negativne komentare zbog 18 godina razlike između njega i njegove djevojke Jennifer Lopez, Casper Smart odlučio je obraniti svoju ljubav na Twitteru

Datum objave:
19.1.2012 19:56

Zadnja izmjena:
19.1.2012 21:08

Mnogi misle da je 42-godišnja pjevačica prestara za 24-godišnjeg plesača, ali Casper smatra da su godine potpuno nevažne kad je riječ o ljubavi.

'Godine, status i mišljenja drugih su nevažni. Naša srca su beskonačna i naše duše vječne. Godine su samo podsjetnik na to koliko smo dugo na ovom planetu i na dragocjeno vrijeme koje nam je preostalo. Svi bismo trebali odati počast vremenu koje provedemo na Zemlji udovoljavajući našim strastima i snovima', napisao je Smart na Twitteru.

Mladi plesač i prije je reagirao na zlobne komentare, pa je tako nedavno napisao: 'Ne razumijem kako netko može govoriti i drugim ljudima i stvarima o kojima ne znaju ništa?'

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr