HEATHER LOCKLER OČAJNA

Svađa s bivšim zaručnikom dovela je do ruba

19.01.2012 u 10:12

Bionic
Reading

Heather se nikako ne miri s prekidom zaruka s Jackom Wagnerom koji je taj dan kad je glumica završila u bolnici svratio do njezine kuće da bi joj vratio neke stvari. Izbila je žestoka svađa, a par se i fizički sukobio

Glumica Heather Locklear teško se nosila s prekidom zaruka s glumcem Jackom Wagnerom, zbog čega je počela piti veliku količinu tableta za smirenje, a zalijevala ih je alkoholom.

Taj dan kad je završila u bolnici zbog predoziranja žestoko se posvađala s bivšim zaručnikom Jackom Wagnerom koji je svratio do njezine vile vratiti joj neke stvari koje su ostale u njegovu domu. Par se i fizički sukobio pred kućom, čemu su svjedočili susjedi poznate glumice.

'Vrijeđali su se i pale su ružne riječi. Jack je pokušao doći do svojega automobila, a došlo je do naguravanja i udaraca', rekao je jedan od svjedoka.

Pamtimo ih po nekad popularnom serijalu 'Melrose Place' gdje su bili bračni par. U vezi su bili od 2007. godine, a svoje su zaruke objavili tek prošloga ljeta, na veliku sreću njihovih obitelji.