Estrada PSIHIČKI SLOM

Sinead O'Connor u bolnici zbog depresije

Nekad slavna pjevačica Sinead O'Connor psihički se potpuno slomila, nakon čega je potražila stručnu pomoć i prijavila se u bolnicu zbog depresije

Nakon što je javnost posljednjih mjeseci obavještavala o svim svojim životnim nesrećama koje su je zadesile, irska pjevačica Sinead O'Connor napokon si je odlučila pomoći. Prije tjedan dana završila je u bolnici zbog pokušaja samoubojstva, a sad je tamo otišla dobrovoljno da svoju depresiju stavi pod kontrolu.

'Odlazim u bolnicu zbog depresije. Nisam dobro. Ali bit ću uskoro bolje, liječenje će mi pomoći', napisala je irska glazbenica na Twitteru. Na terapiju u bolnici odlučila se zbog svoje četvero djece koja je trebaju.

Prije nekoliko godina dijagnosticirana joj je manična depresija koju je lijekovima držala pod kontrolom, no očito da pjevačica posljednjih mjeseci nije bila previše disciplinirana kad je terapija u pitanju.

Neuredan život, stalno biranje pogrešnih partnera, sklonost samodestruktivnosti i uništena karijera neki su od razloga zbog čega je Sinead sebe dovela do samog ruba. Nedavno joj se raspao brak koji nije trajao ni mjesec dana.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više