STARLETA POD POVEĆALOM

Što je narušilo ugled Kim Kardashian?

19.01.2012 u 13:19

Bionic
Reading

Kim Kardashian tuži Gap zato što su u svojoj reklami angažirali njezinu dvojnicu. A modni gigant tvrdi da starleta nema ugleda koji bi se moglo narušiti

Kim Kardashian sprema se za sudsku parnicu na kojoj će biti izložena ispitivanju koje treba utvrditi koliko je zaradila svojim nastupima u TV reality programima.

Tridesetjednogodišnja starleta od lanca odjeće Gap traži odštetu koja bi mogla ići i do 20 milijuna dolara, zbog štete koju su joj, po njezinu sudu, nanijeli angažirajući u svojoj reklamnoj kampanji glumicu koja joj je nalik. No modni imperij sprema protuudar: angažirali su skupe odvjetnike s ciljem da se dokaže da ugled Kardashian pada zbog mnogih drugih razloga, a najmanje zbog njihove kampanje, javlja Daily Mail

Gap je pokrenuo istragu s ciljem utvrđivanja koliko su ugled i simpatije javnosti za Kim Kardashian izblijedjele zbog njezina kratkog braka od 72 dana. Objekt njihova interesa bit će i trgovački lanac Bebe, koji je povukao kolekciju Kim Kardashian - oni smatraju da se to dogodilo zbog pada njezine popularnosti.

Također će propitivati umijeće pjevanja i glume Kim Kardashian, kako bi napravili usporedbu sa dvojnicom-glumicom, koju su koristili u reklamnoj kampanji.

Kardashian traži odštetu od 20 milijuna dolara, tvrdeći da je njezin ugled pretrpio štetu zbog reklamne kampanje u kojoj njezina dvojnica Melissa Molinaro reklamira robnu marku Old Navy. Tvrdi da je Gap ugrozio njezino pravo da raspolaže plodovima svog ugleda i traži podjelu prihoda koji su ostvarili prodajom robe koja se reklamira kampanjom.

Ali Gap je odlučio osporiti njezinu tužbu, dokazujući da javnost nije vjerovala da je Kardashian uključena u njihovu kampanju.

Najprije će propitati koliko su Bebe zaradile svojim poslom s Kardashian i zašto su je na kraju otpustili. Odvjetnici Gapa izjavili su Hollywood Reporteru da je jedan od njihovih ciljeva dokazati da je Kardashian ‘otporna’ na javno kompromitiranje, pa joj tako ni njihova akcija nije mogla počiniti bilo kakvu štetu.

Očekuje se da će istraga trajati cijelu godinu: osim kao tužiteljica, Kardashian će se na sudu pojaviti i u ulozi svjedokinje, a svjedočit će i njezin bivši dečko Reggie Bush koji je, nakon sporne reklamne kampanje, počeo izlaziti s dvojnicom Molinaro!