KRAJ SREĆE

Johnny i Vanessa depresivni zbog prekida

19.01.2012 u 09:13

Bionic
Reading

Nakon 14 godina veza Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, iz koje imaju dvoje djece, približila se kraju, a prijatelji tvrde da se ta veza raspala još prije nekoliko godina

Johnny Depp i Vanessa Paradis, s kojom je bio u vezi 14 godina, žive 'odvojene i tužne živote', tvrdi Daily Mail

Francuska glumica nije bila uz zvijezdu 'Pirata s Kariba' na dodjeli Zlatnih globusa u nedjelju navečer, a izvori bliski paru tvrde da se veza ovog para zapravo već ranije raspala.

Kako piše magazin People, njihov je odnos problematičan već neko vrijeme. 'Ljudi oko njega su zabrinuti time kako Johnny sada vodi stvari, jer su za njega i Vanessu sada prijelomni trenuci. No njihov odnos ide premakraju', izjavio je jedan izvor napominjući da je Johnny već počeo diskretno tražiti odvjetnike kako bi isplanirao izlazak iz veze.

'Iako nisu u braku, zajedno su godinama i imaju djecu, tako da ovo neće biti lak razlaz kao prekid veze. Johnny je jako talentiran glumac, ali sada ne može sakriti koliko stvari zapravo loše stoje.' Vanessina odsutnost na Zlatnom globusu Johnnyju je, navodno, teško pala. 'Nije dizao glavu i nije se nasmijao. Odšetao je s pozornice i napustio svečanost na stražnji izlaz', rekao je jedan svjedok.

Iako je često spominjao da im veza fantastično funkcionira, Johnny i Vanessa, roditelji Lily-Rose (12) i Jacka (9), rijetko su viđeni zajedno. Primjerice, iako su zajedno bili u Parizu u studenom prošle godine, ona nije bila na premijeri njegova filma 'Dnevnici ruma', nego je otišla na koncert. Nije bila ni na filmskom festivalu u Cannesu u svibnju prošle godine, gdje je premijerno bio prikazan četvrti nastavak 'Pirata s Kariba'.

Iako oboje borave u Los Angelesu, vjeruje se da su žive na različitim adresama. Jedan je izvor izjavio za People da vjeruje da par nije u vezi već dvije godine. Vanessa je bila kod kuće u Los Angelesu sa svojom djecom, koja pohađaju privatnu školu, dok je Johnny snimao filmove diljem svijeta, a za vrijeme snimanja 'Pirata' na Havajima prije dvije godine, viđen je kako pije vino u barovima u Honoluluu. 'Razgovarao je s djevojkama i prilično flertovao', kaže izvor.

Iako se njihovi prijatelji nadaju da se Johnny i Vanessa ipak mogu pomiriti, mnogi vjeruju da je prekasno za ovaj par.