NIKAMO NE IDE BEZ NJIH

Madonna rukavicama bezuspješno skriva staračke ruke

18.01.2012 u 21:54

Bionic
Reading

Oštrom oku neće promaknuti kako se kraljica popa Madonna na crvenom tepihu, ali i u svakodnevnim izlascima sve češće pojavljuje s rukavicama, a od 2007. godine praktički ih niti ne skida želeći tako prikriti znakove starenja i izražene vene

Madonna rijetko kada izlazi bez rukavica

Čini se kako je legendarna Madonna spremna sve učiniti kako bi spriječila, ili barem prikrila neizbježne znakove starenja. Tako je kraljica popa isprobala gotovo sve, od botoksa i filera pa sve do neprestanog nošenja rukavica. Premda ostale znakove starenja uspješno prikriva, Madonna još nije pronašla način kako se riješiti staračkih i smežuranih ruku te naglašenih vena, stoga neprestano nosi rukavice.

Pojavivši se na premijeri filma 'W. E.' u elegantnoj haljini, Madonna je modne kritičare zgrozila motorističkim crvenim rukavicama bez prstiju, no prava istina je da pjevačica rukavice neprestano nosi posljednjih pet godina skrivajući tako staračke ruke. Tako se na svakom pojavljivanju na crvenom tepihu, ali i u dnevnim izlascima pojavljuje s rukavicama, uključujući i odlaske u teretanu.