ŠTO SE DOGODILO?

Neočekivani kraj idile Maje Šuput i Marija Kovačevića

18.01.2012 u 11:54

Bionic
Reading

Kad je pjevačica Maja Šuput upoznala Marija, ispričala je kako nikada nije srela boljeg muškarca, no ipak je sve pošlo po zlu

Još samo prije nekoliko tjedana Maja Šuput govorila je kod Dalibora Petka s mnogo ljubavi o svom dečku Mariju te je rekla da Božić može biti seksi.

'Kad ste s voljenom osobom i kad se puno grlite i ljubite, to nekako dođe samo po sebi', izjavila je pjevačica priznavši da njene kulinarske recepte nikad nitko ne traži, te je dodala da joj je u ljubavi sve za deset. 'Ja se ljubim stalno, nije mi za to potrebna imela', rekla je Maja te nije odavala da je nešto kod nje pošlo po zlu.

Navodno su se Maja i Mario dogovorili da svatko ide svojim putem nakon skijanja, na kojem su snimljeni zajedno još prošle srijede u dobrom raspoloženju u modernom talijanskom skijalištu Madonna di Campiglio, a s njima je bila i Nicole, Marijeva 17-godišnja kći iz bivše veze.

Iz Majinih izjava za medije tijekom protekle dvije godine, dok je ljubav s Mariom cvjetala, stekao se dojam da je simpatična pjevačica jako sretna te da vjeruje da je ovoga puta 'to to'. 

'Moja veza je kao romantična komedija', rekla je na početku veze Maja za Story te nastavila:


'Mogu reći da je Mario apsolutno drugačiji od svih muškaraca koje sam dosad upoznala. Prije svega, veliki je gospodin koji se zna odnositi prema ženi na filmski način.'

'Mislim da smo mi najživahniji par na svijetu', izjavila je Maja za 24sata dok je s dečkom tulumarila na Zrću.

'Mario je razlog što izgledam bolje nego ikad', rekla je Maja za Extru te dodala da svakoga jutra dobiva doručak i novine od dečka.

Prije mjesec i pol dana i nama je rekla da je sretno zaljubljena.

'To mi je vjetar u leđa. Super je to da te netko razumije, poštuje, cijeni, odmah na licu imaš širi osmijeh. Iako sam ja sretna i sama. Nisam cijeli život bila u vezama, no ljubav ti može pomoći da se osjećaš bolje. Sretna sam, a kad bih bila u nekoj lošoj vezi, to bi se vidjelo, kao i sada kad se vidi da sam sretna', rekla nam je nedavno Maja koja ničim u zadnje vrijeme nije odavala da možda ipak nije sve tako savršeno kao što se čini.

Mario, iako poznat javnosti, nikada nije pričao za medije o vezi s Majom te je prvi puta za Svijet komentirao posao svoje djevojke Maje Šuput.

'Maja Šuput ima svoj biznis, a s mojim nema baš ništa. Ja ne volim domaću glazbu. Radije slušam opere ili ambijentalnu glazbu poput one iz hotela Costes ili Budha Bara. Nikad u životu nisam bio na Majinom koncertu, što ne znači da je svesrdno ne podržavam u njezinom radu', rekao je Mario te dodao da se ne boji braka, jer što god želi to i napravi.

No ipak, njihovoj ljubavnoj priči ispunjenoj toplim riječima jednoga o drugome, uzbudljivim zajedničkim putovanjima i javnim razmjenama nježnosti, čini se, došao je kraj.