Estrada ŽANAMARI LALIĆ:

U poslu sam dobivala nemoralne ponude

  • Autor: tportal.hr
  • 17.1.2012 17:59:48
  • 17.1.2012 17:26:07

U 'Glazbenom šouu Dalibora Petka' pjevačica Žanamari Lalić predstavila je novi singl 'Krugovi' te otkrila što je među brojnim napisima o njoj doista istina, a što laž

'Moramo paziti što pričamo, ovo slušaju oba moja dečka', našalila se Žanamari, koja je tijekom vikenda snimala pripadajući videospot u kojem halucinira, na samome početku emisije. 'Nema ljubavi u ovom tekstu, radi se o nekoj drugoj tematici koja je popratila moj život u zadnjih nekoliko godina. Sad sam svima rekla što sam mislila o njima', rekla je Žanamari o singlu 'Krugovi' koji je snimila s bendom J'Animals.

Osim toga, Žanamari je otkrila i da ujutro uopće ne može funkcionirati, da ne voli trčati te da se znala sretati s nemoralnim ponudama u poslu. 'Nisam često, ali dogodilo se nekoliko puta', kazala je.

Smatra da je odlazak Nine Badrić na Eurosong dobar izbor, a na svadbi bi pjevala isključivo kad bi mogla izvoditi pjesme koje ona voli. Ponekad ne razumije novinare, na evente ne ide iz financijske koristi, a nos je, kaže, operirala iz zdravstvenih razloga. Za ovu godinu poželjela je što više svirati te zajedno s J'Animalsima predstaviti pjesme s novog albuma 'Druga vrsta'.

Žanamari Lalić otkriva što je istina, a što laž
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više