Estrada DANIELA TRBOVIĆ:

'Na meni sve djeluje prokleto seksi'

Daniela Trbović nikada nije razmišljala o posvojenju, žalosno joj je što se nečiji rad počne cijeniti tek kad ga netko drugi želi 'hapiti', a jako je sretna u privatnom životu

Daniela Trbović izgleda sjajno, a to sve pripisuje svom unutarnjem zadovoljstvu.

'Za moj izgled najvažnije je unutarnje zadovoljstvo. Presretna sam jer imam zdravo dijete, imam Olivera kojeg volim i lijepo mi je', rekla je Daniela za Aktual. Kaže da ona i Oliver Frljić odlično funkcioniraju:

'Mi od početka veze živimo zajedno, već dvije godine. Drugačije se i nije moglo s obzirom na Oliverov i moj tempo. Imamo cijelu 2012. i 2013. ispunjenu, tako da znamo da ćemo malo biti zajedno. Sva sreća, Kranj je relativno blizu pa ćemo se viđati u Zagrebu ili ću se ja tamo zaletjeti. Uglavnom, funkcioniramo odlično. I ja i on, i on i Lovro. I Lovro i on i ja. Isto tako kad nam se pridruži njegova kći Saša', rekla je Daniela koja je dobila bolji ugovor na HRT-u tek kad su je htjeli uzeti za kviz 'Ona ili on'.

'Žalosno je da se tvoj rad počne vrednovati tek kad se sazna da te netko drugi želi hapiti', kaže Daniela koja je zadovoljna kako je obučena u 'Osmom katu'.

'U 'Osmom katu' sam odjevena prigodno, dakle, jednostavno, ležerno i nenametljivo. Jedino što na meni sve djeluje prokleto seksi. Takva sam', rekla je Daniela za Aktual te  dodala da nikad nije razmišljala o posvojenju.

'Nisam razmišljala o posvojenju, ali poznajem ljude koji su posvojili djecu i mislim da je to izraz najvećeg čovjekoljublja i nesebičnosti. Svi obožavamo svoju djecu i masu toga smo im spremni oprostiti zato što su naša krv, naše meso, a voljeti nekog tko nije naše biološko dijete stvarno od nas zahtijeva još više', dodala je.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više