J. LO & MARC, MADONNA & GUY...

Kojim je parovima presudila krizna sedma godina?

18.01.2012 u 09:31

Bionic
Reading

Vijest da je Mirna Berend prekinula sa svojim dečkom nakon sedam godina veze navela nas je na istraživanje kome je još sedma godina bila presudna

Bivša voditeljica, a danas dizajnerica unikatnog nakita Mirna Berend, otkrilo se ovih dana, prekinula je sedmogodišnju romansu s pravnikom Markom Pavelićem, uz kojega je pregrmjela mnoge teške životne situacije, od gubitka roditelja i teške bolesti do smrti djeteta. Kraj se dogodio prije četiri mjeseca, a ona je krenula potpuno drugim putem. S bivšim dečkom Berend namjerava ostati u dobrim odnosima.

Jennifer Lopez i Marc Anthony

Nakon sedam godina braka odlučili su se rastati Jennifer Lopez i Marc Anthony. 'Odlučili smo okončati brak', naveo je par u zajedničkoj izjavi za časopis People. Dodali su da im je to bila teška odluka, no da su se dogovorili oko svega. Jennifer Lopez i Marc Anthony vjenčali su se 2004. godine, a prije tri godine dobili su blizance Emmu i Maxa.

Dijana Čuljak također se rastala od muža Vladimira Šelebaja nakon sedam godina. 'Da, istina je, Vladimir i ja više ne dijelimo istu adresu. Sporazumno smo se dogovorili prije petnaest dana', potvrdila je za Story.

autor
Madonna i Guy Ritchie

Pjevačica Madonna i redatelj Guy Ritchie također su se razveli nakon sedam godina braka. Kao razlog prekida braka Madonna je navela otuđenje zbog poslovnih obveza. Ipak, pravi razlog, naveli su mediji, ležao u stalnim svađama supružnika oko djece i mjesta u kojem će živjeti. Do kobnog razlaza među njima došlo je i zbog Madonnine posvećenosti kabali te posvojenja malenog Davida Bande

Za brak glumice Kate Winslet i redatelja Sama Mendesa također je bila presudna ta sedma godina, a razlog rastave je 27-godišnja Rebecca Hall. Iako su Kateini prijatelji bili uvjereni da je mlada glumica uistinu bila samo Mendesova prijateljica, oskarovka je očigledno o svemu tome imala drugačije mišljenje.

Lana Jurčević prekinula je s mladim Agrokorovim menadžerom Ivanom Todorićem nakon sedam godina veze i navodnih zaruka. 'Istina je, Ivan i ja više nismo zajedno. Nije riječ o nevjeri, nego smo jednostavno nakon sedam godina shvatili da nam je potrebna stanka', rekla je Lana za 24 sata

Brad Pitt i Jennifer Aniston

Sedma godina braka bila je tragična i za Brada Pitta i Jennifer Aniston, a svoj razvod su potvrdili časopisu People. 'Želimo objaviti da smo nakon sedam godina braka odlučili svatko krenuti svojim putem. Za one koji prate ovakve stvari želimo kazati da naš razvod nema nikakve veze sa spekulacijama raznoraznih medija. Rastava je zajednička odluka. Sretni smo što ćemo ostati odani prijatelji i nastaviti jako cijeniti jedno drugo.' Što ipak nije bila istina.