PREVIŠE TULUMARI

Tamara Ecclestone ni uz vojsku trenera ne uspijeva biti savršena

16.01.2012 u 18:28

Bionic
Reading

Nakon razuzdanog dočeka Nove godine u Dubaiju, Tamara Ecclestone odmara se na Maldivima. Kći vlasnika Formule 1 svaki dan promijeni nekoliko kupaćih kostima, na plaži je pokazala sedam tetovaža, ali i to da, usprkos tome što na raspolaganju ima vojsku najboljih i najskupljih trenera, nutricionista i šminkera, očito nije u najboljoj formi

'Najviše joj škode tulumarenje i alkohol. Doma ima teretanu, ali ne vježba redovito jer nije disciplinirana', otkrili su prijatelji. Iako nema tijelo bez mane, starija kći vlasnika Formule 1 i dalje će reklamirati seksi rublje, a modna kuća Ultimo izabrala ju je prošle godine za zaštitno lice.

'Želim sama zarađivati jer mi smeta kad govore da živim na tatinoj grbači. Snimam reality šou 'Billion $$ Girl' i poziram u rublju', izjavila je bogata nasljednica. Ne smeta joj, kaže, što se njezinu ocu Bernieju (81) ne sviđa njezin šou, pa nijednu epizodu nije pogledao do kraja.

Tamara i dečko Omar Khyami (37) na Maldivima su unajmili luksuzni apartman. Posluga im na plažu nosi šampanjac i koktele, dok se razmažena bogatašica cijele dane izležava i sunča. Kći vlasnika Formule 1 svaki dan promijeni nekoliko kupaćih kostima, a najdraži joj je minijaturni modne kuće Missoni. No, unatoč minijaturnim kupaćim kostimima i cijeloj vojsci trenera, nutricionista i šminkera, Tamara ne uspijeva izgledati besprijekorno jer, osim što često tulumari, ne vježba redovito.