PUKLA LJUBAV

Mirna Berend nakon sedam godina veze ostavila dečka

16.01.2012 u 12:02

Bionic
Reading

Mirna Berend okončala je sedam godina dugu vezu s Markom Pavelićem jer navodno više nije mogla jedina financirati njihovu zajednicu, piše Agencija VLM

'Prekinuli smo onaj dan kad sam mu presolila juhu', kaže bivša voditeljica Mirna Berend (46) koja je nakon sedam i pol godina zajedničkog života ostavila pravnika Marka Pavelića (35).

'Želim mu sreću u životu kao što on i meni želi', dodala je ne otkrivajući razloge prekida i priznala da je s Markom ostala u dobrim odnosima. No, kako doznajemo, Mirna je navodno okončala vezu jer više nije mogla jedina financirati njihovu zajednicu. On navodno nije radio jer nije dobivao poslove u struci.

'Ne bih ulazila u detalje, ali samo ću reći da sam uz Marka bila kad mu je bilo najteže, kao i on uz mene, pa i onda kada nije imao posao', rekla je Berend koja se posvetila izradi nakita i čije se rukotvorine prodaju u trgovinama od Osijeka do Dubrovnika.

'Sretna sam, bilo je lijepo dok je trajalo. Bitno da smo živi i zdravi', dodaje Mirna.

U intervjuu za časopis Gloriju prije dvije godine opisala je Marka kao svoju najveću životnu ljubav.

'Ovo je moja najdulja i najintenzivnija veza. Veza života. Prošli smo najgore odmah na početku. Pokopali smo mog tatu, pa njegovog, pa moju baku, pa Markovu baku, izgubili smo dijete, pa moje operacije... Molila sam ga da ode, ali on je ostao uz mene', rekla je tada Berend opisujući kako joj je lijepo s Markom. Razlika u godinama nije joj bila bitna i tada je rekla da bi bilo prirodno da je ostavi zbog mlađe.

Mirna Berend za svoje voditeljske karijere napravila je brojne intervjue poput onog s Mišom Kovačem.