I NIJE NEKA EKSKLUZIVA

Porod poput Beyonceinog dostupan i običnim smrtnicima

14.01.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Raskošan bolnički apartman u kojem je Beyonce rodila kćer nije uređen specijalno za njezin porod, iako ga je ona prva koristila, i koštao je puno manje nego što se mislilo

Magazin TMZ kontaktirao je sa službenikom iz bolnice Lenox Hill, u kojoj je pjevačica rodila malenu Blue Ivy Carter, koji je objasnio pojedinosti oko Beyonceinog 'ekskluzivnog' apartmana.

U VIP odjelu, u kojem je Beyonce rodila, postoji sedam apartmana od kojih svaki košta manje od pet tisuća kuna za jednu noć.

Apartmani su odijeljeni pomičnim zidovima koje je moguće ukloniti i dobiti veći apartman. U slučaju Beyonce službenik bolnice nije se htio očitovati, ali u TMZ-u su pobrojali četiri flat televizora i zaključili da se radi o četiri spojena apartmana. Dakle, jedna noć u takvom apartmanu koštala bi do 20 tisuća kuna, što za Beyonce i nije nekakav iznos.

Svi apartmani su na raspolaganju svim pacijentima pod uvjetom da zadovoljavaju njihove potrebe i način liječenja. Za njima vlada velik interes pa ih je moguće rezervirati unaprijed ukoliko su raspoloživi.

U matematičkoj formuli za izračun toga koliko je koštao Beyoncein porod ne treba nikako zaboraviti uvrstiti i period na koji su apartmani bili rezervirani, jer teško je povjerovati da je smanjivala trošak tempiranim induciranim porodom.