tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
+16
Zadar
+15
Split
+15
Dubrovnik
+15

ZA VIKEND

Jennifer Lopez daje dečku 10 tisuća dolara džeparca

Jennifer Lopez svom mlađahnom dečku daje 10 tisuća džeparca kako bi mogao pratiti njezin tempo

Datum objave:
13.1.2012 11:30

Zadnja izmjena:
13.1.2012 12:58

Vezane teme

Časopis Star donosi vijest da Jennifer Lopez svom boy toyu daje pozamašan džeparac za vikend. Velikodušna Jennifer tako daje svom dragom Casperu Smartu 10 tisuća dolara. Dio je dužan potrošiti na nju.

Jennifer Lopez ne voli vaditi svoje kreditne kartice svaki put kad ide na večeru sa svojim mlađahnim plesačem, pa je uvela novo pravilo. Kako bi izbjegla stalno propitivanje vezano uz novac, Jen mu je priuštila velikodušnu cifru.

Casper je prije uvođenja ovakvog principa morao navodno posuditi od nje novce kako bi joj kupio adekvatan poklon za Božić.

Casper sada naučio živjeti luksuzno, a Jen želi da je Casper obasipa pažnjom, darovima i putovanjima iznenađenja. 'Ona se može brinuti za sebe, ali želi da joj muškarac plati večeru', rekao je izvor.

Navodno isti princip sa svojim mlađahnim dečkom uvela je i Madonna koja također voli da muškarci plaćaju račune za nju.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr