ANGELINA JOLIE:

'Doživjela sam slom dok sam radila svoj prvi film'

13.01.2012 u 09:58

Bionic
Reading

Angelina Jolie u live web chatu rekla je da je doživjela svoj redateljski debi te da nije znala hoće li dobro iznijeti takvu tragičnu priču i temu

Angelina Jolie u live web chatu odala je da nije uvijek bila samouvjerena kao redateljica, te se bojala hoće li se moći transformirati u glavnu i odgovornu osobu. Tako je fanovima priznala da se totalno slomila dok je stvarala film 'U zemlji krvi i meda'.

'Imala sam totalni slom ispod tuša gdje sam jecala do boli. Brad me takvu našao', rekla je Angelina Jolie koja je sumnjala u sebe s vremenom.

'Osjećala sam veliku odgovornost, a u svemu sam se osjećala jako malo i mislila sam tko sam ja da to iznesem', rekla je Angelina koja misli da više neće raditi kao redatelj.

'Samo želim ispričati priču i završiti svoj izlet kao redatelj. Bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s cijelom ekipom. Pitanje je bi li bilo jednako zadovoljstvo s drugom ekipom i da radnja filma nije tako posebna', rekla je Angelina koja je dodala da je, dok je u Bosni bio rat, ona imala 17 godina, te zbog toga nije bila svjesna svega, zato ju je sada toliko ta tragedija pogodila.

'Tada sam bila propalica te sam bila u svojoj lošoj fazi, nikad nisam mislila da ikome mogu biti uzor', rekla je Angelina čije je prvo redateljsko djelo nominirano za prestižnu nagradu Zlatni globus.