Estrada MIA KOVAČIĆ:

Veselim se zajedničkom životu s dečkom u Rusiji

Voditeljica Mia Kovačić nedavno je odlučila napustiti Hrvatsku zbog profesionalnog usavršavanja, ali i dečka. Odlučila se preseliti u Moskvu, a u intervjuu otkriva svoje planove za novo, jako uzbudljivo životno razdoblje

'S obzirom na to da moj dečko Ivor Vucelić već godinama nije poslovno vezan za Hrvatsku, nego je, između ostalog, vezan za Rusiju, tako su se i posjeti redali i sve sam više istraživala grad i obilazila muzeje, razgovarala s ljudima i saznala za institut. Ideja o nadogradnji znanja i mogućnost učenja od najboljih na području moje struke zvuči doista privlačno', kaže Mia Kovačić u intervjuu za Studio, prilog Jutarnjeg lista.

Mia će u Rusiji pohađati privatnu školu čiji je pokrovitelj jedan ruski oligarh koji želi povećati broj obrazovnog stručnog kadra, a s dečkom Ivorom živjet će u staroj jezgri grada koja je djelomično pješačka zona puna restorana, kafića i ljudi. Voditeljica planira i naučiti ruski jezik.

'Koliko stvari nosim? Puuuuno. Ipak, spašava to što ću svaki treći tjedan biti u Zagrebu, stoga ću stalno moći uzimati one stvari koje želim. Bit ću na dvije adrese pa je sve lako uskladiti', kaže Mia te ističe da će usprkos preseljenju i dalje obavljati svoje obaveze na televiziji i u emisiji 'IN magazin', no privremeno se ipak morala oprostiti sa slušateljima Totalnog Fm-a.

'Zajedno smo u svim životnim odlukama. Uvijek odlučujemo zajedno i ovaj scenarij nam odgovara. Vrijeme koje provodim u Rusiji provodim s Ivorom. Ivor i ja inače puno putujemo i volimo nove izazove, a ovaj se savršeno uklopio u naše rasporede, pogotovo poslovne. Vesele nas novi izazovi, nova poznanstva, novi stan, a naši su se svi prijatelji već prijavili za dolazak u Moskvu', kaže Mia za Studio.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više