OPASNI MIKS LIJEKOVA I ALKOHOLA

Heather Locklear hitno prevezena u bolnicu

13.01.2012 u 08:54

Bionic
Reading

Glumica i nekadašnja zvijezda serije 'Melrose Place', Heather Locklear, hitno je prevezena u bolnicu nakon što je popila opasnu kombinaciju lijekova i alkohola

Nakon što je iz doma glumice Heather Locklear u Los Angelesu u četvrtak upućen hitni poziv, 50-godišnja glumica prevezena je u bolnicu. Kako prenose strani mediji, hitnu pomoć pozvala je glumičina sestra, nakon kratkog pregleda, osoblje hitne pomoći zaključilo je da je Heather potrebno prevesti u bolnicu, a navodno je glumičina sestra i sama isticala da je Heather u opasnosti. Glumičin glasnogovornik još se nije očitovao o cijelom događaju.

Samo dva dana prije Heather je viđena na košarkaškoj utakmici u Staples centru, te je bila vidno dobro raspoložena i neprestano nasmijana.

Heather, koja je tumačila i ulogu u seriji 'Spin City', već u prošlosti je patila od depresije, a 2008. godine jedno vrijeme je provela na rehabilitaciji, nakon što je i tada iz njezinog doma pozvana hitna pomoć, a njezin doktor čak tvrdio da je pokušala počiniti samoubojstvo, no glumica je to kasnije demantirala.

Tri mjeseca nakon tog poziva u pomoć, glumica je uhićena zbog vožnje pod utjecajem lijekova. Nekadašnja zvijezda 'Melrose Placea' ranih devedesetih bila je u braku s Tommy Leejom, a nakon toga i s Richie Samborom, a 2007. godine počela je izlaziti s bivšim kolegom sa seta 'Melrose Placea', glumcem Jackom Wagnerom, no par je zaruke prekinuo nakon dva mjeseca.