Estrada 20 GODINA SEKSIPILA

Otvorena retrospektiva Naominih fotografija

  • Autor: D. Dž.
  • 3.12.2008 16:52:23
  • 3.12.2008 16:39:03

Jučer navečer u Miamiju otvorena je retrospektiva modnih i umjetničkih fotografija Naomi Campbell. Crna Pantera je bila osobno prisutna, a društvo su joj na crvenom tepihu došli raditi neki od najboljih svjetskih fotografa

'Osjećam se vrlo počašćeno. Bila sam sretna što sam radila s mnogim fotografima tijekom 22 godine karijere, i još uvijek radim s nekim fotografima s kojima sam radila kada mi je bilo 16 godina. Zbog toga osjećam veliku zahvalnost', izjavila je sinoć Naomi Campbell u Miamiju.

Na crvenom tepihu fotografi su se prigodno otimali i nadvikivali tražeći da ih Naomi pogleda i pozira im, što je Crnoj Panteri više nego godilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naominu retrospektivu sačinjavaju fotografije nekih od najboljih fotografa današnjice, poput Arthura Elgorta i Stevena Meisela, kroz period duži od dva desetljeća.

Organizator showa Francois Trabelsi bio je oduševljen kako je sve ispalo: 'To je nevjerojatno. Imamo najbolje fotografe svijeta ovdje večeras Campbell. Jako sam sretan!'

A vjerojatno je i Naomi Campbell bilo jako drago što se napokon pojavila na naslovnicama, a da poslije ne mora ići na sud, što je često bio slučaj u zadnje vrijeme.

 

 

 

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više