RAZOČARALA SE

Jennifer Aniston umjesto zaručničkog prstena dobila torbicu

Bionic
Reading

Kako navode američki mediji, Jennifer Aniston nije bila zadovoljna božićnim poklonom jer je očekivala nešto puno konkretnije

Kako piše In Touch Weekly, Jennifer Aniston poludjela je kad je vidjela da je Justin Theroux ne namjerava zaprositi za Božić. Justinu se nije svidio način na koji je glumica reagirala te je otišao od Jen i odlučio ostati kod prijatelja.

'Bila je spremna na zaruke', ispričao je američkim medijima izvor blizak glumici. No umjesto zaruka dočekalo ju je razočaranje, jer je dobila skupocjenu torbicu! Jennifer je bila shrvana. Ponovo je osramoćena i ponižena! Posvađala se s Justinom i svađa je trajala danima', rekao je prijatelj glumice za In Touch Weekly.

Nakon što joj je propao brak s Bradom Pittom, koji ju je ostavio zbog glumice Angeline Jolie, Jennifer Aniston u potrazi je za srodnom dušom, no često zna tražiti previše pa na kraju ostane sama.

Njeni prijatelji boje se da se isto ne dogodi i s Justinom

'Jen previše ulaže u vezu i očekuje da se i Justin veže, ali treba biti oprezna jer bi i on mogao otići. Jen ne želi dečka nego muža', zaključili su.
No izgleda kako su se Jennifer i Justin brzo i pomirili jer su viđeni sretni zajedno na skijalištu u Coloradu.