PJEVAČICA NE ODUSTAJE

Madonna skriva malu Mercy od biološkog oca

12.04.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Mercy James, četverogodišnja djevojčica iz Malawija koju Madonna namjerava posvojiti, morala je biti sklonjena na sigurno mjesto prema uputama slavne pjevačice nakon što se javio otac djevojčice koji navodno sada želi biti s kćeri

Osoblje dječjeg doma Kondanani u kojem živi Mercy kaže da im je Madonna rekla da sakriju djevojčicu od oca Jamesa Kambewea koji se zadnjih tjedan dana pokušava zbližiti s Mercy.

Djevojčica se navodno trenutačno nalazi na sigurnoj lokaciji s nekim od osoblja iz dječjeg doma. Madonna je navodno slomljena jer je morala ostaviti Mercy u Malawiju nakon što nije prošao njezin zahtjev za usvajanjem, a odvjetnicima je naredila da učine što je god moguće kako bi podnijeli žalbu na odluku. Slučaj će se na sudu u Malawiju ponovo razmatrati za 20. travnja, a pojavljivanja Mercyina oca razgnjevilo je i obitelj te djevojčice.

Mercyin djed Saxon Maunde rekao je da je Kambewa napustio grad Thwionde nakon što je njegova kći, tada 15-godišnja Mwandida ostala trudna. 'Ne možemo vjerovati da se taj mladić sad javlja. Sumnjičavi smo zbog njegovih namjera, pogotovo zato što je našoj obitelji uzrokovao toliko patnje u prošlosti. Kad je naša draga kći ostala trudna, bili smo jako razočarani njome. Bila je odlična učenica i morala je napustiti školovanje. Bili smo malo osramoćeni njezinom trudnoćom, ali je taj mladić mogao to ispraviti da ju je oženio, no on je pobjegao i zanijekao da je otac. Bio je kukavica koja je pobjegla. Čak i kad je naša kći umrla rađajući Mercy, nije nam ni sućut izrazio. On je zadnja osoba koju želimo vidjeti u životu', rekao je ogorčeni djed.