Estrada OŠTRE MJERE OPREZA

Beyonce platila 1,3 milijuna dolara i napustila bolnicu

  • Autor: tportal.hr
  • 11.1.2012 12:06:52
  • 11.1.2012 10:59:21

Nakon što je u subotu navečer rodila svoje prvo dijete, popularna pjevačica Beyonce napustila je bolnicu te se u pratnji supruga Jay-Z i s kćeri Blue Ivy Carter uputila u njihov luksuzni stan na Manhattanu

Nakon što se šuškalo da je popularni par Beyonce i Jay-Z potrošio čak 1,3 milijuna dolara na uređenje posebnog krila bolnice njujorške bolnice Lenox Hill, u kojemu je Beyonce rodila djevojčicu Blue Ivy Carter, poznata pjevačica je tri dana nakon poroda otpuštena iz bolnice se sa suprugom i kćerkicom uputila kući. Glasnogovornik bolnice potvrdio je za New York Post da je 30-godišnja pjevačica bolnicu napustila tijekom jutra.

Par se iz bolnice odjavio u pola dva u noći te su se kući uputili u velikom SUV-u zamračenih stakala, a njihov automobil pratila je kolona drugih automobila. Par se najvjerojatnije uputio u svoj luksuzni stan na Manhattanu kako bi se mama i beba konačno smjestile u domu.

Beyoncein boravak u njujorškoj bolnici navodno je razbjesnio ostale roditelje jer je popularni par zahtijevao zaključavanje bolnice zbog sigurnosti. Par je svakako poduzeo sve mjere sigurnosti kako se majci i bebi ne bi ništa dogodilo. Tako su na renoviranje krila bolnice u kojemu je bila Beyonce potrošili više od milijun dolara, a na vrata njezine bolničke sobe postavljena su i vrata otporna na metke, a čak su i unajmili privatne čuvare.

Ostali roditelji žalili su se na uzbunu koju je digao Beyoncein dolazak u bolnicu, a neki čak smatraju da su zbog poznatog para propustili dragocjene trenutke sa svojom novorođenom djecom, piše Daily Mail. Ojađeni roditelji žalili su s na Beyonceinu i Jay-Z-jevu okupaciju bolnice te na činjenicu da nisu mogli normalno ulaziti niti izlaziti iz bolnice, već su se morali prilagođavati rasporedu slavnoga para, a neki roditeli čak tvrde da se slavni par ponašao kao da je cijela bolnica njihova te da ništa drugo nije važno.

Beyonce se u bolnicu prijavila pod lažnim imenom Ingrid Jackson, a u bolnicu je čak i došao njezin otac Matthew s kojim Beyonce nije komunicirala gotovo godinu dana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više