ŠETNJA U SARAJEVU

Tatjana Jurić i Ivan Herceg više ne kriju vezu?

10.01.2012 u 12:12

Bionic
Reading

Jedan od najseksipilnijih domaćih glumaca i zgodna voditeljica navodno su viđeni u romantičnoj šetnji glavnim gradom BiH

Ako je suditi po pisanju Večernjeg lista zvijezda radijske postaje HIT.fm, Tatjana Jurić, u Sarajevo se uputila sa ženskim društvom. Ondje se navodno našla sa svojim novim dečkom, zgodnim glumcem Ivanom Hercegom, koji je tamo stigao sa svojim društvom. Silvestrovo je novi ljubavni par navodno proveo u romantičnim šetnjama Baščaršijom tijekom kojih su se, kažu očevici, držali za ruke, a pojeli su i ćevape 'kod Želje'.

U šetnji su navodno susreli i Tatjaninog bivšeg dečka Nikkyja Vuksana.

'Zaljubljena sam, ali ne bih sad otkrivala imena. Kad se zločin dogodi, sve ću priznati', izjavila je nedavno Tatjana za Večernji list.

Ako je suditi po izvorima Večernjeg lista, zvijezda sapunice 'Larin izbor' i dugogodišnja zvijezda RTL televizije počeli su se družiti sredinom ove godine, često su izlazili u kvartovski kafić u zagrebačkom naselju Bukovac, gdje oboje žive, a ove jeseni započeli su i ljubavnu vezu.

'Prošla mi je godina bila prepuna neočekivanih promjena, voljela bih da ova bude mirnija i da svoj život krojim samo ja, a o ljubavi ne bih govorila', kazala  je Tatjana Jurić za Večernji list, no Ivan Herceg bio je nedostupan za komentar.