STRASTVENI GOLFER

Justin Timberlake sobu pretvorio u teren za golf

12.04.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Pjevač Justin Timberlake toliko je zaluđen golfom da je cijelu sobu u kući pretvorio u minijaturni teren za golf

'Prije je koristio plahte koje su mu glumile pijesak s terena, a prepreke su bili prevrnuti kauči i stolovi. Kad ugledate sobu, prvo što pomislite je da je tornado prešao kroz nju, ali onda vam Justin objasni da to tako mora biti kad trenira udarce', rekao je jedan njegov poznanik.

Justin je veliki ljubitelj golfa i posjeduje vlastiti golf-teren u blizini rodnog Memphisa, a redovito je i domaćin humanitarnih turnira.

Iako je postigao veliki uspjeh u glazbi, a zaradio je i vrlo pozitivne kritike za svoje glumačke nastupe da bi nedavno pobrao i sjajne kritike za svoju modnu liniju, slavni pjevač kao svoje najveće postignuće ipak ističe napredak u golfu.

'Najsretniji sam bio kad sam se pojavio na naslovnici časopisa Golf Digest. Ne lažem vam. Što se mene tiče, to je to, ne moram se više nikad u životu pojaviti ni na jednoj naslovnici', priznao je Justin.

No njegovu strast prema golfu nažalost ne dijeli njegova partnerica, glumica Jessica Biel. Da bi ga ipak više viđala, bila je primorana uzeti pouku iz golfa, jer on nekoliko puta tjedno sate i sate provodi s palicom u ruci.