ŠOKIRAO SVE

Steven Spielberg doveo konja na crveni tepih!

09.01.2012 u 12:40

Bionic
Reading

Na londonsku premijeru svog novog filma 'Ratni konj' Steven Spielberg doveo je glavnu zvijezdu filma, konja Joeyja, i šokirao sve

Iako stara izreka šoubiznisa glasi: 'Nikad ne surađuj s djecom i životinjama', čini se da to ne vrijedi i za slavnog Stevena Spielberga. On, naime, vjerojatno nije ni pomišljao da će morati dijeliti slavu s jednom od svojih četveronožnih zvijezda.

Slavni redatelj stigao je na londonsku premijeru svog novog filma 'War Horse' s jednim od konja, zvijezdom filma. Konj po imenu Joey vješto je pozirao sa Spielbergom na crvenom tepihu, a nisu ga omele ni gužva ni bljeskalice fotoaparata. Ponašao se savršeno, baš kao i na setu. Govoreći za BBC, Spielberg je rekao da mu životinja dosad nije bila glavni lik. 'Čini mi se da sam više kontrole imao nad ET-jem', šalio se i dodao da je trebalo imati puno strpljenja te da je Joey često činio neočekivane stvari i puno improvizirao.

Na pitanje zašto je odlučio napraviti filmsku adaptaciju knjige Michaela Morpurga, rekao je da je nakon njezinog čitanja shvatio da je jednostavno obožava. 'War Horse' (Ratni konj), epska je priča smještena u vihoru Prvog svjetskog rata, u kojoj glumi dosad nepoznati Jeremy Irvine, a temeljena je na knjizi i nagrađivanoj drami Michaela Morpurga.

War Horse