IVANA BANFIĆ:

'Dokazala sam da se može vježbati u štiklama'

05.01.2012 u 10:54

Bionic
Reading

Ivana Banfić predstavila je video te prezentirala novi način vježbanja koji je u Europi već postao popularan, a zove se Walking Fitness

Pjevačica Ivana Banfić u novom, nikad izazovnijem spotu 'Budi svoja' vježbom u štiklama i u donjem rublju poziva cure da paze na svoje zdravlje.

'Poenta cijele priče je da žene odvoje barem sat vremena za sebe. Poručujem curama da si puštaju pjesmu 'Budi svoja' svaki dan kad se probude. 'Budi svoja' znači da živiš svoje snove. Radi ono sve što ti padne na pamet', rekla je Ivana koja će u proljeće predstaviti svoj program vježbanja, a i izdat će i DVD.

Spot u kojem Ivana vježba u donjem rublju zaradio je velik pljesak svih prisutnih, a ona se prisjetila svoje trudnoće i nekoliko kilograma viška.

'Nisam uvijek bila bez viška kilograma, u trudnoći sam ih čak dobila devetnaest', rekla je Ivana, dodajući da je nakon što je vidio spot suprug ostao bez riječi. 'Nije imao što reći. Zinuo je!', smijala se Ivana koja stigne obaviti sve u kući, a ističe da prvih dvije i pol godine nakon rođenja sina nije spavala, no da se sve s ljubavlju može organizirati.

Ponosna je na to što je pokazala da se i u štiklama može vježbati. 'Dokazala sam da se i to može', zadovoljna je bila Ivana.