Estrada ANTONIJA BLAĆE:

Ne bojim se da će mi razdvojenost uništiti vezu

U rujnu je otputovao na Sardiniju, gdje trenutačno igra za klub Promogest Quatru, i nakon tri mjeseca vaterpolist Hrvoje Brlečić vratio se za blagdane u Zagreb da bi ih proveo sa svojom voljenom djevojkom, voditeljicom Antonijom Blaće

Hrvoje Brlečić i Antonija Blaće iskušali su sve čari veze na daljinu, uključujući emotivni susret na Plesu, a veselje zbog toga što će zajedno provesti tri tjedna nije omela činjenica da je Hrvoje zbog gužve s letovima stigao dan kasnije od planiranog.

'Nije mi bilo svejedno kad sam shvatila da će mu se put toliko oduljiti. Ali moram reći da se Hrvoje nije živcirao, nije takav tip. Bili smo presretni što je nakon tri mjeseca došao kući i što ćemo ponovno uživati u malim stvarima poput šetnje po gradu i druženja s dragima prijateljima', kaže Antonija za Story te otkriva da su za Badnjak bili na obiteljskom ručku, zatim su bili u noćnom izlasku, a Novu godinu su dočekali na Britanskom trgu gdje je svirao TBF.

'Jedanput sam posjetila Hrvoja u Cagliariju i ostala sam deset dana. Bilo mi je doista predivno. Lijepo je na Sardiniji, klima je prekrasna, osjeća se utjecaj Afrike, ali svaki put kad se odnekud vratim, shvatim da mi je kod kuće najljepše', kaže Antonija za Story.

Nakon tri tjedna Hrvoje će opet morati put Sardinije, no Antonija se ne boji da bi razdvojenost mogla narušiti njihovu vezu. 'Ne bojim se da bi daljina na ikakav način mogla razdvojiti ljude, čak mislim da bi nas, na neki način, mogla još više zbližiti. Naravno, samo ako su posrijedi jake emocionalne veze', kaže Antonija te otkriva da će svadba pričekati dok Hrvoju ne istekne ugovor te da nisu još ništa planirali.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više