LANA JURČEVIĆ:

Jako sam se dobro zabavila, a dečka nemam

04.01.2012 u 10:34

Bionic
Reading

Vijest o tome kako se pjevačica Lana Jurčević dobro zabavljala na dočeku Nove godine na planini Kopaonik u Srbiji te da je uživala u društvu i zaplesala na ramenima stanovitog Danijela Nedeljkovića brzo je obišla medije, a Lana bilo kakvu ljubavnu vezu s Nedeljkom energično niječe

Pjevačica Lana Jurčević Novu godinu dočekala je dobro raspoložena na planini Kopaonik u Srbiji i, kako su pisali srpski mediji, cijelu večer je plesala uz tamburaše i trubače, a čak se i popela na stol restorana Salaš 137 i ramena srpskog poduzetnika Danijela Nedeljkovića, što se vidjelo i na fotografijama.

'Na fotografijama vidim curu koja se dugo nije tako dobro zabavila sa svojim prijateljicama i društvom, a dečka stvarno nigdje ne vidim', rekla je Lana za Story, napominjući kako nema ničega između nje i srpskoga poduzetnika Danijela, vlasnika tvrtke koja se bavi opremanjem benzinskih postaja u regiji, koji slovi za jednog od imućnijih Srba u dijaspori.

'Nova je bila jedan od najzabavnijih izlazaka. Prvi put sa svojim prijateljicama i društvom sam bila na trubačima. Počinjem intenzivno raditi na novim pjesmama i tih sam nekoliko dana uživala na visini od 2000 metara, odmarala se i zabavljala', kaže Lana za Story.

Kako piše Story, Danijel je dobar prijatelj njezine prijateljice i s njima je za stolom bio zbog nje, a ne zbog Lane. Lana je Danijela upoznala nekoliko dana prije Nove godine. Danijel je, kako kažu njezini prijatelji, drag i normalan dečko, a 27-godišnja pjevačica i poduzetnik brzo su se sprijateljili.