RONALDOVA CURA:

'Nikad se ne bih skinula za Playboy'

04.01.2012 u 08:43

Bionic
Reading

Ona je možda postala ime skidajući svoju odjeću, ali Ronaldova Irina Shayk odlučno tvrdi da nikada neće biti cura za Playboy

Držeći se svojih principa, Irina Shayk izjavila je kako se nikada neće skinuti za Playboy, istodobno pozirajući u toplesu za naslovnicu muškog magazina Esquire.

Ruski model i djevojka nogometne zvijezde Cristiana Ronalda izjavila je da joj je Hugh Hefner dao veliku ponudu da pozira za njegov časopis, ali da je ona taj novac odbila.

'Nikad se ne bih skinula za Playboy. Ja sam model za donje rublje, ali imam i stila. Playboy mi je prošle godine ponudio puno novca, no odgovorila sam: 'Nema šanse', kaže. 'Naomi Campbell i Claudia Schiffer su to učinile, ali na kraju svojih karijera i njihove su fotografije bile elegantne. Mislim da sam cura za naslovnice, ali nikada to ne bih napravila za takvu vrstu časopisa', izjavila je Irina, koja je za Esquire pozirala u crnom rublju te obnaženih grudiju koje je pokrila rukama. Irina je također izjavila kako odmalena voli visoke pete i minice te se pohvalila kako nije jedna od glupih djevojaka koje ne misle na svoju karijeru.

'Nitko ne želi raditi s glupim djevojkama. Morate biti lijepi iznutra da bi ljudi nastavili raditi s vama.'

Cristiano Ronaldo, zvijezda Real Madrida i Irina u vezi su od 2010. godine.

U veljači prošle godine krenule su glasine da su se Irina i Ronaldo zaručili, a mediji su citirali izjavu izvora bliskih paru koji su tvrdili da su razgovarali o braku. Zvijezda Real Madrida već je otac dječaka, a Cristiana Ronalda Juniora podiže nogometaševa majka Dolores. Identitet djetetove majke nikad nije otkriven.

Irinu Shayk upoznao je prošle godine kad su zajedno radili na kampanji za Armani Exchange.