Estrada LUNI MEGUMI U TVORNICI

Milana Vlaović oduševljena svirkom Gorana Bogdana

Nastup benda Luni Megumi, u kojem je svoje gitarističke sposobnosti pokazao glumac Goran Bogdan, samo je jedan u nizu koje je pratila spisateljica Milana Vlaović

Malom pogonu Tvornice kulture prošle se srijede nije održavao filmski festival, nego su se brojni i neki od najboljih domaćih glumaca okupili kako bi uživali u prvom zagrebačkom nastupu alternativnog benda Luni Me­gumi u kojem je svoje gitarističke sposobnosti pokazao i 31-godišnji Goran Bogdan.

U punom klubu okupili su se bliski prijatelji i osobe do kojih mu je stalo koji su jedva čekali da mu čestitaju na odlično obavljenom poslu, baš kao i ostatku glumačko-redateljskog benda koji čine Ivana Roščić, Danilo Šerbedžija i Jadran Puharić.

Zabave, plesa i pjevanja nije nedostajalo, a u publici je bila i spisateljica Milana Vlaović, čija je crno-bijela odjevna kombinacija samo isticala njezinu ljepotu. Večer je provela u ple­su i razgovoru s prijateljicama, a nije propusti­la priliku naočitom Goranu, koji je diplomirao i ekonomiju i slovi za jednog od najpoželjnijih domaćih neženja, čestitati na i više nego uspješnom nastupu.

Story.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više