VAŽNO JE ZVATI SE...

Kako su dvije Jelene zasjele na tron

03.01.2012 u 10:20

Bionic
Reading

Dvije Jelene, Jelena Rozga i Jelena Popović Volarić, ove su godine zabljesnule u punom sjaju. Jedna je punila dvorane te gotovo svaki drugi dan imala koncert diljem domovine, a druga je prikovala svakog trećeg Hrvata za male ekrane

Jelena Rozga i Jelena Popović Volarić znaju formulu za uspjeh. Nakon velike radne godine obje su na zasluženom odmoru. Popović Volarić se odmora sa suprugom i kućnim ljubimcima, dok  Rozga uskoro putuje u Portugal.

Jelena Rozga odradila je impresivan broj koncerata ove godine, a pune dvorane najbolji su dokaz da je svojim pjesmama osvojila publiku.

I sama Jelena svjesna je onoga što je napravila, no, kaže, nema stajanja. 'Pamtit ću ovu godinu, ali ne bih htjela pamtiti samo ovu. Trudit ću se pamtiti i 2012. i puno sljedećih godina. Dat ću sve od sebe, stvarno ću se potruditi. Moja publika to zaslužuje! Sretna sam', rekla nam je Jelena Rozga koja već vrijedno radi na novim pjesmama.

Jelena Popović Volarić pak zaslužna je za to što na malim ekranima gledamo ljubavnu priču Lare i Jakova.

'Istina je da je serija zasnovana na mojoj ideji i osnovnoj priči, ali imam fantastičan tim pisaca bez kojih 'Larin izbor' ne bi bio ono što jest. Svi mi svakodnevno radimo na priči o Jakovu i Lari, sjedimo za stolom, raspravljamo, raspisujemo, debatiramo i, na kraju, ono što prođe kroz moje ruke ide dalje, u produkciju', rekla je na početku pisanja scenarija Jelena koja je znala da će Doris Pinčić svakom ući pod kožu.

'Oduševit će vas prelijepa Doris Pinčić, glavna junakinja. Bolno je gledati koliko je lijepa. I priča, naravno, tipična za naše podneblje, o muškarcu, kapetanu koji ostavlja voljenu ženu zbog mora, i o njoj, koja ga čeka... Ako treba, i zauvijek. Sigurna sam da će se mnoge žene poistovjetiti s tom pričom', rekla nam je prije emitiranja Jelena Popović Volarić koja je predosjećala kako će ljudi reagirati na 'Larin izbor'. Tako je uspjela biti gledanija i od Onura i Šeherezade.

'Ja zaista trenutno živim 'Laru'. Ali to je moj izbor. Uživam u tome, to jako volim. Nevjerojatno sam sretna, ponosna i ispunjena tim uspjehom. Drago mi je što su gledatelji prepoznali nevjerojatan trud cijele ekipe, pa i moj osobno. Rušimo ljestvice gledanosti i ja iz dana u dan zahvaljujem svima koji su to prepoznali', rekla nam je nedavno Jelena koja ima apsolutnu potporu u svom suprugu Janku.

Rade dugo i vrijedno i činjenica je da je ovo bila njihova godina, ali vjerujemo da će biti na tronu dug niz godina - 2011. im je samo poslužila kao odskočna daska.